Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η δημοτική αρχή, έστω και με καθυστέρηση, ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για δενδροφύτευση του άλσους Καλαβρύτων.

Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η δημοτική αρχή, έστω και με καθυστέρηση, ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για δενδροφύτευση του άλσους Καλαβρύτων.
Να θυμίσουμε ότι πριν την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή, στο άλσος είχαν κοπεί 23 πεύκα, και στις 21 Ιανουαρίου είχαμε αποστείλει επιστολή με την οποία ζητούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αντικατάστασης των δέντρων που υλοτομήθηκαν. bit.ly/3bqCRCv
Θέλουμε, επίσης, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές του δήμου μας που συμμετείχαν στη σημερινή δενδροφύτευση στο πάρκο Καλαβρύτων .
Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί χρέος και καθήκον όλων μας η περιφρούρηση και θωράκιση του φυσικού περιβάλλοντος, το θέμα αυτό δεν έχει σχέση με κομματικές παρατάξεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός. Ναι, “η Πόλη που θέλω” ήταν παρούσα στην εκδήλωση δενδροφύτευσης που διοργάνωσε ο δήμος Ηλιούπολης, ο επικεφαλής της παράταξης και οι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν εκεί, παρόλο που δεν ανακοινώθηκαν ως παρευρισκόμενοι. Η “παράλειψη” αυτή χαρακτηρίζει αποκλειστικά το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή και το πώς αντιμετωπίζει την αντιπολίτευση, προφανώς δε θα επηρεάσει την παρουσία μας και τη στήριξή μας σε τέτοιου είδους δράσεις.
Για την δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” ο Επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζής

Share this Post