Γεωργακόπουλος Άγγελος

Ο Γεωργακόπουλος Άγγελος είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης ΑΤΕΙ Αθήνας.
Ως φοιτητής εργαζόταν στο Ψητοπωλείο Λάμπρος, το 2009 διέκοψε την εργασία του για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Σήμερα εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη αλυσίδα τροφίμων του λιανεμπορίου, ενώ παράλληλα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα στην οικογενειακή του επιχείρηση παραγωγής ελαιολάδου στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.
Το όραμα του είναι ένας δήμος πρότυπο που θα υπηρετεί τους δημότες και θα δίνει λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα. Ένας δήμος που θα λειτουργεί εφεξής με οικολογική συνείδηση, βασισμένος σε προϊόντα και υπηρεσίες πράσινης ενέργειας για ένα μέλλον ποιοτικό και βιώσιμο. Όλα τα παραπάνω θα είναι βασισμένα στις ακόλουθες αξίες ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
Ο Άγγελος διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Μαρίνας, συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών».