Παπαδόγκωνα Αφέντρα (Φαίη)

Αφέντρα (Φαίη) Παπαδόγκωνα

Η Αφέντρα (Φαίη) Παπαδόγκωνα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Μάνη, Κόρη Απόστρατου Αξιωματικού του Π.Ν., σύζυγος Λιμενικού και μητέρα ενός εντεκάχρονου κοριτσιού το οποίο φοιτά σε δημόσιο σχολείο της πόλης μας.
Στην Ηλιούπολη διαμένει σταθερά από το 1988, έχει σπουδάσει γραμματειακή υποστήριξη και λογιστικά . Έχει εργαστεί για 25 συναπτά έτη σε δύο μεγάλες Τράπεζες στο Ναυτιλιακό τομέα της Barclays και στην HSBC.
Εχει εκλεχθεί και υπάρξει ενεργό μέλος σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και δημοτικού της πόλης μας! Επίσης έχει εκλεχθεί και είναι μέλος της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιουπόλεως ! 
Ανήσυχο πνεύμα, αισιόδοξη, επικοινωνιακή, άτομο της προσφοράς, μάχιμη, συνεπής, ανεξάρτητη προσωπικότητα και βούληση της αρέσει να μιλάει με τις πράξεις της. Λατρεύει τα ταξίδια και τους ανθρώπους και πάνω απ όλα της αρέσει να τους αφουγκράζεται για να μπορέσει να τους βοηθήσει ουσιαστικά.
Μότο της: « Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια».
Όραμά της : «Αλλάζουμε όλοι μαζί την ταυτότητα της πόλης μας. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας με δίκαιη κατανομή πόρων με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη δημιουργώντας συνθήκες ασφαλείας και προόδου»