Παπαδόγκωνα Αφέντρα (Φαίη)

Η Αφέντρα (Φαίη) Παπαδόγκωνα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Μάνη, Κόρη Απόστρατου Αξιωματικού του Π.Ν., σύζυγος Λιμενικού και μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού το οποίο φοιτά σε δημόσιο σχολείο της πόλης μας.
Στην Ηλιούπολη διαμένει σταθερά από το 1988, έχει σπουδάσει γραμματειακή υποστήριξη και λογιστικά . Έχει εργαστεί για 25 συναπτά έτη σε δύο μεγάλες Τράπεζες στο Ναυτιλιακό τομέα της Barclays και στην HSBC.
Το 2016 εκλέχτηκε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης και ανέλαβε καθήκοντα Γραμματέα για 2 συνεχόμενα έτη.
Ανήσυχο πνεύμα, αισιόδοξη, της αρέσει να μιλάει με τις πράξεις της. Λατρεύει τα ταξίδια και τους ανθρώπους και πάνω απ όλα της αρέσει να τους αφουγκράζεται για να μπορέσει να τους βοηθήσει ουσιαστικά.
Μότο της: « Η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα».
Όραμα της : «Αλλάζουμε όλοι μαζί την ταυτότητα της πόλης μας. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας με δίκαιη κατανομή πόρων με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη δημιουργώντας συνθήκες ασφαλείας και προόδου»