Τσιμικλής Γιάννης

Ο Γιάννης Τσιμικλής διατηρεί Τουριστική Επιχείρηση Ειδών Λαϊκής Τέχνης και διαμένει στην Ηλιούπολη απο το 1982.
Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου , της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού και κάνει το μεταπτυχιακό του στο ίδιο πανεπιστήμιο, στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων. Έχει Master of Business Administration (MBA), από το Πανεπιστήμιο του Louisville στην Αθήνα και Bachelor of Science Degree από το Southeastern College- American University of Athens.
Έχει εργαστεί στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΜΚΟ «Αλληλλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Τμήμα Πωλήσεων και Νέων Προϊόντων της Nova Bank-Millennium και στο τμήμα Back Office της Bank Of America. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και σχετικά με Πρώτες βοήθειες. Μιλάει Αγγλικά και συνεννοείται στα Γερμανικά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη διάσωση και διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού. Ο «Αλληλλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Τμήμα Πωλήσεων και Νέων Προϊόντων της Nova Bank-Millennium και στο τμήμα Back Office της Bank Of America. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και σχετικά με Πρώτες βοήθειες. Μιλάει Αγγλικά και συνεννοείται στα Γερμανικά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη διάσωση και διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού.
Έχει εργαστεί στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΜΚΟ «Αλληλλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Τμήμα Πωλήσεων και Νέων Προϊόντων της Nova Bank-Millennium και στο τμήμα Back Office της Bank Of America. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και σχετικά με Πρώτες βοήθειες. Μιλάει Αγγλικά και συνεννοείται στα Γερμανικά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη διάσωση και διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού.