Αίτημα της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την “τοποθέτηση προκατασκευασμένων αιθουσών για την δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στο Δήμο Ηλιούπολης”

Αίτημα της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο
Στην οικονομική επιτροπή την Τετάρτη 1/7 ψηφίστηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση προκατασκευασμένων αιθουσών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στο Δήμο Ηλιούπολης, το αίτημα ώστε τα θέματα αυτά να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο, δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση του δημου. Επίσης την Τετάρτη 1/7 πραγματοποιήθηκε στο 6ο δημοτικό σχολείο έκτακτη γενική συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων με θέμα TOΠOΘETHΣH AIΘOYΣAΣ ΓIA TIΣ ANAΓKEΣ ΣTEΓAΣHΣ TΩN NHΠIΩN. Η γενική συνέλευση ψήφισε κατά της τοποθέτησης της λυόμενης κατασκευής (αίθουσας) στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Η Δημοτική αρχή θα πρέπει να προωθήσει λύσεις που θα διασφαλίζουν τις άρτιες συνθήκες φοίτησης όλων των μαθητών του δημοτικού και των νηπίων Δυστυχώς φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά αποφάσισε μόνη της για ένα τόσο σοβαρό θέμα, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση – απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ζητάμε την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 7/7, για να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο για το σοβαρό θέμα που απασχολεί εδώ και ένα χρόνο την πόλη μας. Επίσης καλούμε φορείς και συλλόγους γονέων της πόλης να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Για την Πόλη που θέλω, οι δημοτικοί σύμβουλοι • ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ • ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ • ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


Share this Post