Η «Πόλη που θέλω» στην κοινωνική καφετερία “Sun City Cafe”

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους , μέλη και φίλους της παράταξης επισκέφτηκε την Κοινωνική Καφετέρια “Sun City Cafe” .
Σκοπός της κοινωνικής καφετέριας είναι να δώσει τη δυνατότητα ενός ενεργού ρόλου στην κοινωνία σε ανθρώπους με αναπηρία.
Ο Γαβριήλ Αραμπατζής και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στον χώρο γνωρίστηκαν με τους ωφελούμενους – εκπαιδευόμενους και απόλαυσαν τον καφέ τους στο φιλόξενο χώρο. Επίσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κο Στεφανίδη Δημήτρη από το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ ” Παναγία Ευαγγελίστρια” για τη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής.
Ο Γαβριήλ Αραμπατζής δήλωσε «Είναι μεγάλη μας η χαρά που βρεθήκαμε εδώ και ήπιαμε ένα υπέροχο καφέ τον οποίο μας σέρβιραν και ετοίμασαν άτομα με αναπηρία, στη δομή αυτή που επισκεφτήκαμε απασχολούνται σε όλα του τα πόστα άτομα με αναπηρία.
Στηρίζουμε την προσπάθεια του Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ ” Παναγία Ευαγγελίστρια” για τη λειτουργία της κοινωνικής καφετέριας όπως και κάθε προσπάθειας που επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία.»

Share this Post