Δελτίο τύπου – Πρόσκληση για τα Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

Την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα σηματοδοτεί η «Ανοιχτή πρόσκληση για νέο ξεκίνημα» που ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής με τον συνδυασμό «Η Πόλη που θέλω».
Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της πόλης να «εγκαινιάσουν» μαζί με το εκλογικό του κέντρο κι ένα δημιουργικό διάλογο για το μέλλον της πόλης. Το κάλεσμα γίνεται για το Σάββατο 15 Ιουλίου , στις 20:00 το βράδυ, στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Λεωφ. Δημοκρατίας 64 στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.
Στην πρόσκληση προς τους πολίτες σημειώνεται χαρακτηριστικά: « Η Παρουσία σας θα δώσει δύναμη στην Προσπάθεια μας» Ελάτε να κάνουμε μαζί πράξη το νέο όραμα για την πόλη μας, την πόλη που όλοι αγαπάμε και φιλοδοξούμε να δούμε να αλλάζει. Να αποκτήσει πρόσωπο ανθρώπινο. Πάρτε το μέλλον της πόλης στα χέρια σας. Εμείς μπορούμε “Η Πόλη που θέλω” να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε.
Η έκπληξη όμως έρχεται μετά τα εγκαίνια στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, θα ακολουθήσει μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, χορό και μουσική

Share this Post