Δελτίο Τύπου Ηλιούπολη, 02/04/2019

Το κέφι, τα χαμόγελα και ο χορός κυριάρχησαν στη συνεστίαση που διοργάνωσε, το περασμένο Σάββατο, η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζή. Ήταν μία βραδιά «γνωριμίας», όπου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι της παράταξης συζήτησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις, έφαγαν και διασκέδασαν, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις «σκοτούρες» της κρίσης.
Την «κουρτίνα» της εκδήλωσης τράβηξε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος, στο σύντομο λόγο του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η παράταξη του να φέρει «φρέσκο αέρα» στην πόλη της Ηλιούπολης. «Αυτό που βάζουμε μπροστά είναι η πόλη μας. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι καρέκλα θα πάρουμε, ούτε από ποιο κόμμα προερχόμαστε. Αυτά τα αφήνουμε σε κάποιους άλλους, που κατά το παρελθόν έχουν λειτουργήσει ευεργετικά για την απερχόμενη δημοτική αρχή», τόνισε ο κ. Αραμπατζής. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής Αρχής, καθώς και κύκλο συναντήσεων με ιερείς, δημότες και φορείς της πόλης. Τέλος ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει τους άξονες του προγράμματός του στους τομείς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της κοινωνικής πολιτικής. Υπενθυμίζεται ότι ο Γαβριήλ Αραμπατζής έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα τις προτάσεις του για την Παιδεία, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. 
Το «παρών» στη βραδιά έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός, Νίκος Δένδιας, οι υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης – Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΝΔΒασίλης Σπανάκης, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Γιάννης Καλλιάνος, ο Νίκος Παπάζογλου, ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων Δ. Πλαστήρας και η πολιτευτής Τιτη Ντολαπτση
Επίσης παρευρέθησαν οι παρακάτω υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»: Vaggelis KokosisΔημήτριος ΣτεφανίδηςΓιάννης ΤομπούλογλουΚίμων Λογοθέτης- Kimon Logothetis και Γιώργος Δημόπουλος – Giorgos Dimopoulos. Παρόντες ήταν επίσης οι : Δ. Χατζηλένης, πρώην πρόεδρος Β1 ΝΟΔΕ, Νίκος Παπανικολάου πρώην δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης, Απόστολος Ζήσης, πρώην πρόεδρος τοπικής Αγίας Μαρίνας, Ευαγγελια Καμπ- ΑργυρουΚαμπερίδου, πρώην πρόεδρος τοπικής Κάτω Ηλιούπολης, Ρένα Σωφρονά, πρόεδρος Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης, Kwstas Mary Foskolos (Κ. Φώσκολος) μέλος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης, Δ. Οικονομίδης μέλος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης, Χριστοφίδης Ελευθέριοςπρώην γραμματέας Τοπικής Κοίμησης Θεοτόκου, και Παναγιώτης Μάκκας από το σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

Share this Post