Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, παρουσία εκατοντάδων κατοίκων που αψήφησαν την ζέστη έγιναν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» παρουσίασε τους 6 πυλώνες που αποτελούν βασικές αρχές του προγράμματός του. Το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι αποτέλεσμα δημιουργικού διαλόγου με τους δημότες.
Όπως τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος “«Η Πόλη που θέλω» είναι μια παράταξη με όραμα, με θέσεις που δεν προκύπτουν από τον ουρανό, ούτε από κάποιους «γκουρού» της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Αυτά τα κάνουν άλλοι. Εμείς διαμορφώνουμε τις προτάσεις μας για τους δημότες μαζί με τους δημότες.
Για μας τα πολύχρωμα χαρτιά και οι φιέστες δεν έχουν καμία αξία, όταν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που παραμένουν άλυτα για χρόνια στην πόλη μας.”
Ένα πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί με διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και με όρους χρηστής και έντιμης διαχείρισης.
Ο κ. Αραμπατζής άσκησε κριτική στα λάθη και τις παραλείψεις της απερχόμενης δημοτικής Αρχής και αναφέρθηκε στους λάθους χειρισμούς για το θέμα του κοιμητηριού και του ηλεκτροφωτισμού.
Κλείνοντας, καταχειροκροτούμενος, την ομιλία του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης σημείωσε ότι «μπορούμε η πόλη που θέλω να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε».
Ο αγιασμός των εγκαινίων στο εκλογικό κέντρο τον πραγματοποιήθηκε από τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Ρωγών Φιλόθεο – βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και τον ενορίτη πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Κούκουνα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως.
Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν με χορό και μουσική με την ενεργή συμμετοχή του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Ηλιούπολης (Χ.Λ.Ο.Η.) στην πλατεία Aνεξαρτησίας .
 
Share this Post